Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laptop toetsenbord

Heb je een laptop en werkt het toetsenbord niet meer? Dan kan 123waldo de oplossing zijn voor het vervangen van jouw laptop toetsenbord. Wij beschikken over verschillende soorten toetsenborden die je kunt plaatsen in jouw laptop. Zo hebben wij voor de bekendste merken toetsenborden op voorraad die je gemakkelijk en snel plaatst. Voor je het weet kun je weer verder met het gebruiken van jouw laptop.

Wat kost een laptop toetsenbord?

De kosten voor een nieuw laptop toetsenbord zijn lager dan je in eerste instantie zou denken. Voor een paar tientjes heb je namelijk al een nieuw toetsenbord voor je laptop en kun je meteen weer aan de slag. Met onze losse laptop toetsenborden, hoef je niet meer een nieuwe laptop te kopen bij een defect toetsenbord, en kun je het probleem makkelijk zelf oplossen.

Hoe vervangt u het toetsenbord?

Een toetsenbord vervangen lijkt misschien in het eerste geval erg ingewikkeld. Niets is minder waar, want slechts met enkele aanpassingen aan de laptop, heb je het toetsenbord al los en kan het vervangen worden door een nieuw laptop toetsenbord. In onze webshop kun je verschillende laptop toetsenborden vinden.

Waarom een nieuw laptop toetsenbord?

Misschien denk je dat het vervangen van jouw laptop toetsenbord geen noodzaak is. Een aantal slecht werkende knoppen of kapotte knoppen kun je nog wel omheen werken. Echter kan het zijn dat dit alleen maar verergert en daardoor steeds moeilijker wordt om jouw laptop nog te gebruiken. Zeker als belangrijke toetsen zoals de backspace, enter of spatie . Met een nieuw toetsenbord voor jouw laptop heb je dit zo opgelost en kun je binnen no time weer aan de slag met de laptop.

Waarom een laptop toetsenbord vervangen bij 123waldo?

Wij werken alleen maar met hoge kwaliteit materialen. Daardoor zijn onze producten enorm stevig en duurzaam. Hierdoor ben je er van verzekerd dat jouw nieuwe laptop toetsenbord voor een lange tijd mee zal gaan. De toetsenborden die je bij ons besteld horen altijd bij het gekozen model. Geen gepruts dus met een toetsenbord die niet past! Bij ons kun je terecht voor laptop toetsenbord voor merken als Apple, Asus, Acer, Lenovo, Dell en nog veel meer!

Onze laptop toetsenborden zijn QWERTY

Bij ons weet je zeker dat je het juiste laptop toetsenbord krijgt. Al onze laptop toetsenborden zijn namelijk QWERTY, ofwel geschikt en gerangschikt in de volgorde waarmee bijna alle computers in Nederland werken. Hierdoor wordt een laptop toetsenbord vervangen een eenvoudige taak en weet je zeker dat er niks is veranderd aan de laptop zelf. Kortom, na het plaatsen van onze toetsenborden zal jouw laptop weer als van ouds aanvoelen! Indien je vragen hebt over onze laptop toetsenborden of andere producten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!