Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 32

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu oplader

Je wilt wegrijden met je auto en ineens start deze niet meer, terwijl een uur geleden alles het nog deed. En dan zie je het ineens, je hebt je lichten aan laten staan. De kans is groot dat je accu leeg is gelopen. Om nu te zorgen dat je toch de weg op kan hebben wij bij 123Waldo accu opladers te koop. Iedereen kan wel eens vergeten om de lichten uit te doen, de radio uit te zetten of misschien heeft de auto gewoon in koude temperaturen gestaan. Het is daarom handig om altijd een accu auto oplader bij je te hebben.

 

Wat is een auto accu oplader?

Een lege accu komt niet altijd door het aan laten staan van de lampen, al is dat wel de meest voorkomende rede. Als het heel koud is in de winter kan het zo zijn dat de accu van je auto leeg loopt. Ook als je alleen maar korte ritjes maakt kan het zijn dat de accu soms leeg is. Dit komt omdat een accu normaal wordt opgeladen via een dynamo tijdens het rijden. Als je maar korte stukjes rijdt krijgt de accu niet de kans om steeds weer volledig op te laden. Als je dus vaak korte stukjes rijdt dan is het handig om te zorgen dat je altijd een auto accu oplader bij je hebt.

 

Accu oplader auto gebruiken

Een auto accu kan helaas niet binnen 2 min opgeladen zijn. Je moet deze langzaam opladen om te voorkomen dat de accu ontploft. Voordat je een auto accu oplader koopt is het slim om te controleren wat voor soort accu je in de auto hebt. Je kan dit controleren door op de accu of in het instructieboekje te kijken. Koop altijd een auto accu oplader die bij de accu in jouw auto past. Meestal kan de accu gewoon in de auto blijven zitten als je de oplader accu auto er aan hangt. In enkele gevallen moet de accu uit de auto worden gehaald. Voordat je gaat beginnen is het aangeraden om de gebruiksaanwijzing van de auto accu oplader te lezen. Hier staan vaak extra tips in om de accu oplader veilig aan te sluiten. Zet de auto accu lader ook niet direct naar de accu en laat de auto op in een geventileerde ruimte. Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten als je de accu van de auto gaat opladen is de plaatsing van de auto accu oplader. Zorg dat de rode kant altijd op de positieve pool (+) wordt bevestigd en de zwarte kant op de negatieve pool (-).

 

Accu oplader kopen bij 123Waldo

Bij 123Waldo bieden wij hoge kwaliteit accu opladers aan. Daarnaast bieden wij niet alleen auto accu opladers aan, maar zijn onze accu opladers voor nog veel meer voertuigen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan scooters, quads of een klein bootje. Onze accu opladers zijn van een hoge kwaliteit en zijn te gebruiken op verschillende soorten accu’s. Daarbij bieden wij nog veel meer soorten accu’s aan, zoals accu’s voor laptops of grasmaaiers. Wil je graag een accu oplader kopen? Dan neem snel een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!