Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LiFe PO4 accu

Ben je op zoek naar een Lifepo4 accu? Dan zit je bij 123waldo aan het juiste adres. Bij ons kun je voordelig een lifepo4 accu kopen. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten. Onze Life PO4 accu’s zijn hier zeker een onderdeel van.

Waarom een lifepo4 accu kopen?

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht accu voor allerlei doeleinden, dan kan een lifepo4 accu de ideale oplossing zijn. Deze accu’s zijn zeer stevig en vooral zeer krachtig. Met deze accu laad je met gemak jouw elektrische apparaten op! Je bent hiermee altijd voorzien van voldoende stroom en je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. De lifepo accu’s zijn voorzien van lithium waardoor jouw apparaten snel opgeladen kunnen worden.

Waarom een lithium life po accu kopen?

Een normale accu is niet heel erg duur. Je kunt al accu’s vinden van een paar tientjes. Het nadeel van deze accu’s is dat ze beschikken over een laag vermogen en vooral niet erg stevig zijn. Hierdoor is dit in veel gevallen geen goede optie. In plaats daarvan kun je beter kiezen voor een lithium lifepo4 accu. Met deze accu zorg je ervoor dat jouw apparaten opgeladen blijven en ook snel opgeladen worden. Bovendien zorgt een lithium batterij ervoor dat er minder kans bestaat op brandgevaar. Dat heeft te maken met hoe deze lifepo4 accu’s werken.

Hoe werkt een lifepo battery?

Een lithium lifepo battery of accu werkt anders dan een gewone batterij. Bij een lithium accu wordt er geen gebruik gemaakt van toxisch materiaal en geeft dus geen gevaarlijke toxische dampen. Bovendien hebben lifepo battery’s of accu’s een lage ontladingssnelheid. Dit houdt in dat deze maandenlang kunnen blijven aanstaan zonder dat deze leeg gaan of er permanente schade ontstaat. Bovendien hebben deze lifepo accu’s geen milieuvervuilende stoffen in zich, wat natuurlijk ook weer mooi meegenomen is!

Een lifepo4 is een goede investering

Een non Lithium accu is in veel gevallen al een waardevolle investering. Met deze accu zorg je er namelijk voor dat je altijd over stroom beschikt. In sommige situaties kan dit zeer belangrijk zijn en of zelfs nodig zijn. Met een lithium lifepo 4 , heb je de zekerheid van een accu en de kracht van lithium in een. Hierdoor zal je niet alleen altijd jouw accu kunnen gebruiken, maar gaat deze ook vele malen langer mee en zal deze veel meer capaciteit hebben dan een reguliere accu. Deze lifepo batterij is dan ook het geld meer dan waard.

Wat zijn de voordelen van een LifePO4 accu?

Ten opzichte van een normale accu, kun je bij een lifePO4 meer dan 100% van de nominale capaciteit gebruiken. Bij een standaard accu ligt deze capaciteit tussen de 30% en 50%. Een LifePO4 accu heeft een langere levensduur, waardoor je er langer van kunt genieten. Bovendien behoudt een LifePO4 een groter deel van zijn oorspronkelijke capaciteit dan bij een normale accu het geval is. Met een LifePO4 accu kun je dus langer genieten. Deze accu’s laden zich ook nog eens binnen no time op. Binnen 30 minuten is de accu volledig opgeladen. Deze Lifepo4 accu’s hebben geen onderhoud nodig. De accu dient enkel opgeladen te worden en daarna kan het meteen gebruikt worden.

 

Stel uw vragen over de Lifepo4 accu

Heb je nog vragen over onze LifePO4 accu’s? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op en stel ons jouw vragen. Wij zorgen ervoor dat deze vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Je kunt ons bereiken door ons een mail te sturen naar [email protected] of via onze live chat (van maandag t/m zaterdag 9:00-21:00)