Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu grasmaaier

Voor de een is het een hobby en de ander kijkt er enorm tegenop. Toch moet af en toe het gras worden gemaaid. Sta je eindelijk lekker in het zonnetje klaar om het gras te maaien, doet de grasmaaier het niet. Heel vervelend natuurlijk, maar het is niet het einde van de wereld. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe grasmaaier te gaan kopen, maar kun je meestal gewoon een nieuwe grasmaaier accu kopen.

 

Grasmaaier accu

Zelfs de accu van de beste grasmaaiers kunnen wel eens kapot gaan. Over het algemeen gaan accu’s 3 to 5 jaar mee. Grasmaaier accu’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je kan ook niet zomaar elke accu voor je grasmaaier kopen. Het hangt echt af van welk model je hebt. Voordat je een batterij voor je grasmaaier gaat kopen is het slim om even te checken welke accu hier op zit en hoe deze vervangen moet worden. Anders kom je misschien later voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast is het ook vaak slim om binnen een bepaald merk te blijven zodat de materialen naadloos op elkaar aansluiten.

 

Accu voor grasmaaier bewaren

Ga je een grasmaaier accu kopen? Dan moet je alvast nadenken over hoe je deze in de winter gaat bewaren. Het is niet fijn als je net nieuwe accu na een paar maanden alweer kapot is door de kou. Het beste is om de grasmaaier accu het hele jaar door te blijven gebruiken. Dan blijft deze in de beste staat. Kun je de accu grasmaaier niet het hele jaar door gebruiken? dan is het slim om de grasmaaier accu binnenshuis te bewaren. Extreem koude temperaturen kunnen namelijk de levensduur van jouw accu flink beïnvloeden.  Het beste is om de accu rond de 20 graden te bewaren. Zorg ook dat de lading op peil blijft. Als je de grasmaaieraccu langer niet gebruikt, dan loopt deze toch langzaam leeg. Probeer elke 30 dagen de accu even op te laden. Als de accu rond 40% blijft dan weet je dat je goed zit.

 

Elektrische grasmaaier accu kopen bij 123Waldo

Er zijn ook grasmaaiers die werken op dezelfde accu als een boormachine. Dit is handig want zo kan je een boormachine en grasmaaier accu kopen en hoef je niet 6 verschillende accu’s in huis te hebben liggen. Het merk Gardena heeft dezelfde accu’s voor meerdere materialen. Zo kan je de grasmaaier accu gebruik om de waterpomp aan te krijgen. Ook Makita en Bosch hebben een handig oplaad systeem. Bij deze producten is het zo dat de accu past op al het andere gereedschap dat ze in hun assortiment hebben. Bij 123Waldo bieden wij veel verschillende soorten grasmaaier accu’s aan, dus de kans dat de accu voor jouw grasmaaier er tussen zit is groot. Koop dus niet zomaar een nieuwe grasmaaier, maar neem een kijkje op onze website! Kom je er niet helemaal uit? Dan neem gerust contact met ons op en wij zullen je helpen met het vinden van de perfecte accu voor jouw grasmaaier.