Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laadkabel auto

Een elektrische auto rijden wordt tegenwoordig steeds meer het nieuwe normaal. Vrijwel ieder automerk heeft wel een elektrische of hybride auto uitgebracht in de laatste paar jaren. Tanken is in het geval van een elektrische auto overbodig, maar een auto laadkabel is wel nodig. Een elektrische auto moet namelijk regelmatig met een elektrische auto laadkabel worden opgeladen, zodat je gewoon overal heen kunt rijden zonder rekening te hoeven houden met of je het wel gaat redden. Bij 123Waldo hebben wij een ruim aanbod aan auto laadkabels. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres als je graag jouw elektrische of hybride auto wilt opladen vanuit thuis.

 

Een thuislader elektrische auto voor optimaal gebruik van je auto

Elektrische auto’s kun je over het algemeen op veel plekken opladen. Verspreid door heel Europa zijn er tal van laadpunten langs de snelweg of in het binnenland waar de auto kan opladen. Ook veel grote bedrijven hebben enkele laadpalen op de parkeerplaatsen van de kantoren. Daarnaast staan er op de grotere parkeerplaatsen of garages ook vaak enkele laadpalen om je auto op te laden. Toch kan het wel eens voorkomen dat je ergens bent waar geen laadpaal aanwezig is. Om je auto gemakkelijk vanaf thuis te kunnen opladen heb je een elektrische auto oplader nodig. Met deze auto laadkabel kun je gewoon vanuit thuis je auto opladen. Op deze manier hoef je geen rekening meer te houden met laadpalen bij parkeerplaatsen of kantoren.

 

Met een laadpaal aan huis kun je dus beter gebruik maken van je elektrische auto. Je neemt een bepaalde stress weg die je normaal altijd hebt als het gaat om je auto opladen. Met een thuislader elektrische auto kun je je auto opladen terwijl jij gewoon lekker thuis bent. Zo hoef je niet te wachten op een parkeerplaats langs de snelweg, maar laadt je auto op terwijl je thuis aan het slapen bent.

 

Ook een laadkabel hybride auto

Bij 123Waldo hebben wij ook een aanbod aan laadkabels voor hybride auto’s. Het voordeel van een hybride auto is dat je altijd nog een extra zekerheid hebt omdat je ook op benzine kunt rijden. Mocht je het dus niet helemaal redden om elektrisch te rijden dan wisselt de hybride auto automatisch om naar rijden op benzine. Toch is het beter om zo veel mogelijk elektrisch te rijden. Met een laadkabel hybride auto kun je je auto extra opladen vanuit thuis. Hierdoor hoef je in de ochtend niet weg te rijden op benzine, maar kun je gelijk elektrisch wegrijden.

 

Het ruime aanbod aan auto laadkabels bij 123Waldo

Op het gebied van auto laadkabels ben je bij 123Waldo aan het juiste adres. Ons team heeft namelijk al jarenlang ervaring in een divers aantal soorten kabels, accu’s en batterijen. Op onze website vind je naast auto laadkabels ook een breed aanbod aan diverse opladers en andere toebehoren. Bij 123Waldo ben je verzekerd van een snelle bezorging van jouw elektrische auto laadkabel in zowel Nederland als België. Ons team staat graag voor je klaar en zal je dan ook met alle liefde willen adviseren en verder helpen. Naast het brede aanbod aan opladers en accu’s zijn er ook een hoop tips & tricks te vinden op onze website. 123Waldo.nl kan dus ook nog eens een goede kennisbron zijn op het gebied van laders en toebehoren. Twijfel dus niet meer over die auto laadkabel en kies voor kwaliteit bij 123Waldo!