Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DeWALT gereedschap

Wanneer het gaat om handig gereedschap dat wordt ondersteund door een accu, dan is DeWALT niet weg te denken. De afgelopen jaren hebben zij flink geïnvesteerd in een krachtige accutechnologie. Het is dan ook een heel gemak om met sterk gereedschap te kunnen werken zonder dat een kabel u stoort. DeWALT is dan ook één van onze favoriete merken wanneer het gaat om accu gereedschap. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe accu’s die aansluiten op uw DeWALT gereedschap. Het werken met een accu is natuurlijk heel erg handig, maar deze gaan niet eindeloos mee. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor losse DeWALT accu’s

DeWALT accu’s

Gereedschap is de afgelopen tijd door de jaren heen een heel stuk veranderd. Dit geldt niet alleen voor de producten van DeWALT, maar voor alle merken die beschikbaar zijn. Er worden steeds specifiekere gereedschappen gemaakt, omdat door ervaringen de mensen steeds meer handigheden ontdekken en hier iets voor ontwerpen.

Eén van de beste ontwikkelingen die heeft plaatsgevonden zijn gereedschappen die op accu werken. De accu’s zelf waren al een hele verbetering, maar ook de accu’s zelf zijn door de jaren heen een stuk beter geworden. Hierdoor is het gebruiksgemak erg verhoogd. De accu’s hoeven ook niet meer vaak opgeladen te worden doordat ze zo sterk zijn geworden. Tegenwoordig gaat de batterij urenlang mee en gaat een accu al jaren mee.

DeWALT gereedschap heeft vier soorten spanningsvormen die vaak voorkomen, namelijk: 10.8 V, 14.4 V, 18 V en 18/54 V. Bij ons kunt u terecht voor meerdere soorten DeWALT accu’s. Met de apparatuur is vaak niets mis wanneer ze het slechter gaan doen. Het kan een hoop geld schelen wanneer u alleen de accu laat vervangen.

Soorten DeWALT gereedschap

Als het gaat om soorten gereedschappen dan is er bij DeWALT zeker geen gebrek aan aanbod. Hieronder staan een aantal gereedschappen die u terug kunt vinden van de leverancier.

  • Verfstrippers
  • Spuitpistolen
  • Slijpmachines
  • Zaagmachines
  • Freesmachines
  • Schuurmachines
  • Nagelpistolen

 

Bent u iemand die graag zelf de handen uit de mouwen steekt? Dan zit er bij DeWALT gereedschappen zeker wel wat tussen wat u zou kunnen gebruiken. Het is voor ons dan ook zeker geen verassing dat DeWALT zo vaak positief naar voren komt in het nieuws en in de reviews van gebruikers.