Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu macbook pro

Heb jij een macbook en is je accu niet meer helemaal in orde? Je hoeft dan niet gelijk een nieuwe te gaan kopen. Het is namelijk ook mogelijk om de accu te vervangen. Een macbook accu vervangen is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten.

 

Wanneer is een macbook accu versleten?

Je herkent een versleten macbook accu aan een kortere werkduur. Een gemiddelde macbook pro accu gaat 5 jaar mee, ook een macbook air accu heeft ongeveer een levensduur van 5 jaar. Echter kan het wel zo zijn dat je de accu graag eerder wilt vervangen. Per keer dat je accu leeg loopt verliest deze namelijk een klein beetje capaciteit. Na 5 jaar kan dit resulteren in een restcapaciteit van nog maar 20%. Als je merkt dat je trackpad niet meer goed werkt, dan kan het ook zo zijn dat je accu aan vervanging toe is. Dit komt omdat een kapotte macbook accu kan gaan opzwellen. Deze kan dan tegen de trackpad gaan duwen en zorgen dat deze niet meer goed werkt. Het is dan heel verstandig om tijdig een nieuwe macbook accu te kopen voordat de trackpad gaat barsten.

 

Macbook accu vervangen

Als je jou macbook accu wilt vervangen dan is het verstandig om van tevoren even een instructie op te zoeken. Elke macbook is namelijk anders. Een macbook air accu zit vaak vastgeschroefd terwijl een macbook pro accu ook wel vastgelijmd kan zitten. De onderplaat van een macbook zit in de meeste gevallen vastgeschroefd of geklikt. Met het vervangen van een macbook pro accu of een macbook air accu ben je gemiddeld 5 tot 10 minuten bezig. Als je moet gaan schroeven is het handig om een klein setje schroevendraaiers aan te schaffen. Het is niet moeilijk om een nieuwe accu macbook pro of air zelf te installeren. Daarnaast scheelt het ook nog eens veel geld als je het zelf doet. Zorg wel dat, voordat je een accu gaat vervangen, er een back-up wordt gemaakt van je macbook.

 

Macbook accu kopen

Als je macbook accu is versleten dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe er in hebben. Het is echter wel belangrijk dat je eerst goed kijkt welke accu je moet hebben. Een accu macbook pro 2011 is namelijk net weer wat anders dan een accu macbook pro 2010 of een accu macbook pro 2009. Ook is het belangrijk om naar de grote van je macbook te kijken. Een accu macbook pro 15 inch is net wat groter dan een accu macbook pro 13 inch.

 

Accu Apple macbook pro kopen bij 123Waldo

Bij 123Waldo streven wij naar snelle levering en scherpe prijzen. Wij leveren in Nederland en België en hebben een breed assortiment. Voor vragen of hulp bij het aanschaffen van een macbook accu kan je gerucht contact met ons opnemen. Onze macbook accu’s zijn van een hoge kwaliteit en zorgen er voor dat jij langer plezier hebt van je macbook. Daarnaast denken wij graag met je mee en zorgen wij dat je zeker weet dat je het juiste product hebt aangeschaft. Op zoek naar een andere accu? Neem dan eens een kijkje op onze website.