Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 10-18 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 10-18 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu stofzuiger

De afgelopen jaren zijn ze razendsnel gestegen in populariteit. De accu stofzuiger, en terecht, want deze stofzuigers hebben tal van voordelen. Het grootste voordeel zit vooral in het feit dat de accu stofzuiger snoerloos is. Dit betekent dat je niet meer van stopcontacten hoeft te wisselen of je zorgen hoeft te maken of je het net tot in het hoekje zal redden. Ze zijn vaak compact en je kunt ze gemakkelijk de trap op- en afnemen. Handig voor wanneer je snel vuil wilt opzuigen rondom en onder je eettafel of bank. Daarnaast is het een handige aanvulling voor mensen die een robotstofzuiger hebben die niet aan elk plekje aan kan. Denk aan hoekjes, langs muren, de trappen en in kleine ruimtes. Echter is er een nadeel en dat zit hem in de naam, namelijk een accu. En deze zal niet oneindig mee gaan.

Je hebt twee opties. Je koopt een nieuwe, maar deze zal uiteindelijk net zoals je oude het gaan begeven. Een nieuwe stofzuiger accu kopen is dan toch de betere optie. Doordat je een nieuwe stofzuiger koopt betekent het ook dat er weer nieuwe accu stofzuigers gemaakt worden en de oude afgedankt worden. Ook vanuit milieuoverwegingen raden wij je aan om een nieuwe accu aan te schaffen. Hiermee kan je de levensduur van je accu stofzuiger verlengen en bespaar je geld. Bij 123Waldo hebben wij diverse accu’s voor je stofzuiger. Wij hebben onder andere accu’s voor Dyson en Karcher stofzuigers.

Een stofzuiger met accu is efficiënter

Uiteindelijk hangt het af van de stand die je gebruikt. Op de hoogste stand zal de accu sneller leeg gaan. Sommige gaan iets sneller mee dan de ander. Ook hebben ze allemaal een verschillende oplaadtijd. Door jouw stofzuiger met accu tijdig op te laten en niet te lang in het stopcontact te laten zitten, verleng je de levensduur van de stofzuiger. Je kunt de levensduur van de stofzuiger ook nog verlengen door de accu stofzuiger met een halfvolle accu op te bergen, volledig uit te schakelen en van de lader af te halen. Hierdoor zal de stofzuiger met accu nauwelijks leeglopen in de tussentijd.

Het ontwerp van de batterij past perfect bij de accu stofzuiger en de originele oplader. De batterijen zijn van het merk Green Cell en staan bekend om hun hoge dichtheid en de maximale bescherming tegen oververhitting, overladen en diepe ontlading. De batterij beschikt over een temperatuurbestendigheidsfunctie wat ervoor zorgt dat de cellen soepel werken en veilig zijn. Op onze producten zitten ook 12 maanden garantie.

Een stofzuiger batterij vervangen

Wanneer moet je dus je stofzuiger batterij vervangen? Er zijn een aantal factoren die bepalen of jij je accu moet vervangen. Wij hebben ze voor je op en rijtje gezet en zullen je ook uitleggen hoe je dit moet doen. Het is goed om te weten wanneer je nou precies je accu moet vervangen. De stofzuiger kan bepaalde foutmeldingen gaan weergeven. Een andere indicatie kan zijn wanneer je stofzuiger steeds vaker opgeladen dient te worden. Na verloop van tijd en gebruik is de kans groter dat dit zal gebeuren. Neem ook eens een kijkje naar het stopcontact dat je gebruikt, zo kan je uitsluiten of het aan het netstroom of de accu ligt. Zorg ervoor dat je het oplaadstation goed onderhoudt. Houd je oplaadstation ook goed schoon, want vuil kan tot negatieve gevolgen leiden.

 Maar hoe kun je de accu van je stofzuiger vervangen? Dit is in de meeste gevallen niet lastig en heb je ook geen technische kennis voor nodig. Het accucompartiment bevindt zich in de meeste gevallen aan de onderzijde van de stofzuiger. Het enige wat je nodig zult hebben is een schroevendraaier, tenzij anders aangegeven in de handleiding.

Een extra batterij voor je stofzuiger krijg je bij 123Waldo

Wat je ook kiest, je bent voordeliger uit wanneer je een batterij stofzuiger aanschaft uit ons brede assortiment. 123Waldo levert snel tegen scherpe prijzen in Nederland en België. Wij staan garant voor kwaliteit. Dit betekent dat wij alleen hoge kwaliteit producten zullen aanbieden, zodat je langer kunt genieten van je producten. 123Waldo heeft al veel klanten mogen voorzien van een nieuwe batterij voor hun stofzuiger. We denken dan ook graag met je mee zodat er persoonlijke begeleiding op maat aangeboden kan worden, waarbij eerlijk en deskundig advies verwacht kan worden.