Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu voor zonnepanelen

 

Met zonnepanelen kunt u zonlicht omzetten in energie om stroom mee op te wekken. De zonnepanelen van tegenwoordig zijn zo sterk, dat de zon niet eens hard hoeft te schijnen. Op een bewolkte dag zullen de panelen ook voldoende zonlicht opvangen om stroom te leveren. Het is een milieubewuste optie van stroom wekken en zorgt voor lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn overal inzetbaar, hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een elektriciteitsnet. Om deze reden kunnen zonnepanelen ook ingezet worden in een camper, tuinhuis, boot en nog op veel meer plaatsen.

 

Nooit zonder stroom met een zonnepanelen accu

Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie te gaan met een camper of caravan om er even helemaal tussenuit te zijn. Door zonnepanelen te laten plaatsen op jouw camper of caravan bent u verzekerd van nog een beetje extra vrijheid. Hierdoor bent u namelijk niet meer afhankelijk van een lichtnet voor stroom en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. De stroom die wordt opgewekt met de zonnepanelen kan ook nog eens worden opgeslagen in een accu, zodat de stroom ook later gebruikt kan worden. Hierdoor zult u dus niet snel zonder stroom komen te zitten.

 

Zonnepanelen accu voor tuinhuizen

Voor iemand die graag in de tuin bezig is, is het tuinhuisje een erg belangrijk onderdeel van zijn of haar woning. Hier ligt het gereedschap en wordt er lekker geklust. Het is dan ook heel handig om hier stroom te hebben. Hierdoor kunt u lampen ophangen en ook uw elektrisch dewalt gereedschap opladen. Zonnepanelen installeren in uw tuin vergt relatief weinig inspanning en heeft bijna geen onderhoud nodig.

 

Zonnepanelen accu voor boten

Wanneer walstroom voor een lange tijd niet toegankelijk is of wanneer uw boot hier niet voor gemaakt is, dan zijn zonnepanelen een perfecte oplossing. Het is wel aan te raden om één of meerdere accu’s aan boort te hebben om de opgewekte stroom in op te slaan. Het is ook belangrijk om een plat dak te hebben om de panelen op te installeren, zodat ze goed werken. Met zonnepanelen op de boot met accu’s bent u altijd voorzien van stroom en afhankelijk van de sterkte is het mogelijk om verschillende soorten toestellen aan te sluiten.

 

Zonnepanelen monteren

Accu’s die geschikt zijn voor zonnepanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is handig om de accu’s onderin de caravan op te bergen zodat u er het minste last van heeft. Zonnepanelen dienen bovenaan op een plat dak gemonteerd te worden. Plak ze overigens niet vast! Zonnepanelen hebben namelijk een goede ventilatie nodig om goed te functioneren.