Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 152

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 152

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acer laptop accu

Na loop van tijd zal je Acer laptop accu het helaas begeven. Het kopen van een nieuwe accu scheelt een hoop geld in verhouding met een nieuwe laptop kopen. Het is namelijk niet fijn om telkens een nieuwe laptop te kopen. Daarom bieden wij je graag een betere oplossing aan, namelijk een nieuwe accu voor je Acer laptop. Wij hebben diverse accu’s van verschillende merken waaronder van Acer. In ons assortiment vind je Acer laptop accu’s voor verschillende modellen.

Een nieuwe accu voor je Acer laptop

Waarom zou je voor een nieuwe accu gaan als je ook een nieuwe laptop kan kopen? Onze accu’s van Green Cell zijn uiterst geschikt voor Acer laptops. Deze accu’s bieden een maximale bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en diepontlading vanwege de hoge kwaliteit cellen. Het is een geschikte vervanger van de originele accu. De behuizing is gemaakt van kunststof waardoor het beschermd is tegen beschadigingen. Het geeft volledige en accurate informatie omtrent de oplaadtijd en de resterende batterijduur. Je kunt 2 tot 3 jaar probleemloos te werk gaan met een nieuwe accu voor je Acer laptop. Een laptop die weer als nieuw voelt! Wij zijn zo zeker van onze producten dat wij 12 maanden garantie geven op ons assortiment.

Jouw Acer laptop batterij vervangen

Het is goed om te weten wanneer jij je Acer laptop batterij moet vervangen. Er zijn een aantal factoren waar dit afhankelijk van is. Allereerst kan het voorkomen dat jouw Acer laptop dit aangeeft. Een Acer laptop draait op het Windows besturingssysteem. Windows zal dan ook aangeven wanneer je Acer laptop batterij aan vervanging toe is. Dit zal meestal 3 tot 5 jaar na aanschaf van je laptop zijn. Het kan ook zijn dat je batterij te snel leeg gaat. Dit zal helaas in de loop der tijd altijd gebeuren. Dit kun je niet tegengaan, maar wel vertragen. Je kunt bepaalde functies uit- en aanzetten, zoals energiebesparing. Dit is goed voor je batterij, maar je prestaties van je laptop zullen hier wel onder lijden.

Je Acer laptop batterij kan ook aangeven dat deze niet meer oplaadt. We spreken dan van een laad defect. We raden je dan aan om eerst te kijken of het aan de oplader ligt. Als je laptop alleen nog via netstroom functioneert ligt het probleem in de meeste gevallen bij de Acer laptop batterij. Het kan ook zo zijn dat je laptop helemaal niet meer aangaat. Er is een kans dat de laptop en/of oplader defect is, maar het kan ook zo zijn dat je laptop de batterij blokkeert. Wij raden je dan aan om de batterij te verwijderen en weer opnieuw te plaatsen.

Een Acer laptop batterij alleen bij 123Waldo

Na intensief gebruik van je laptop merk je dat je batterij steeds sneller leegloopt. Je moet ineens steeds vaker opladen. Heel vervelend natuurlijk, maar wat doe je hier nu aan? Er zijn een aantal mogelijkheden waardoor je het proces kan vertragen. Laten we eerst beginnen met je helderheid. Als je in de avond aan het werk bent of in een slecht verlichte ruimte zit, is het slim om de helderheid lager te zetten. Sommige Acer laptops beschikken over een toetsenbordverlichting. Deze gebruik je in situaties wanneer het toetsenbord slecht zichtbaar is. Deze kun je handmatig aan- en uitzetten.

Tegenwoordig hebben de meeste Acer laptops een functie waarmee je het energieverbruik van je laptop kunt inzien. Dit wordt ook wel energiebeheer genoemd. Hiermee kun je instellen wanneer je laptop op slaaptand gaat wanneer deze inactief is. Erg handig dus wanneer jij voor een lange tijd je laptop niet gebruikt.

Waarom gaat mijn Acer laptop accu snel leeg?

Wist je dat wanneer wifi en bluetooth gebruik invloed hebben op je batterij? Wij wel, en daarom raden we je aan deze functies uit te zetten wanneer het niet nodig is. Daarnaast is het handig om zo min mogelijk randapparatuur te gerbuiken. Het is natuurlijk ideaal wanneer jij je telefoon kan opladen wanneer er geen stopcontact in de buurt is, maar dit zal je batterij ook zeker merken. In een mum van tijd zal deze dan ook leeg zijn. Is er een stopcontact in de buurt? Laad je telefoon dan liever daarmee op. Bovendien zal je telefoon sneller opgeladen zijn wanneer je een stopcontact gebruikt.