Accu vervangen van een auto

 

Het kan voorkomen dat de accu van uw auto leeg gaat. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de auto te lang stil heeft gestaan. Wanneer deze te lang leeg staat is het noodzaak om de accu te vervangen. Dit is vrij eenvoudig. Tenminste, als u een beetje handig bent. Gaat u een accu vervangen, dan moet u er eerst voor zorgen dat het voertuig uitstaat en dat de sleutel van het contact is. Vervolgens gaat u aan de slag. Verwijder de accuklemmen. Als eerste die van de minpool en daarna die van de pluspool. Hierna kunt u de accu vrij makkelijk uit de behuizing tillen. Vaak is deze vastgemaakt met een klem of een beugel. Pak hierna de nieuwe accu en plaats deze in de behuizing. Maak de beugel weer vast en monteer de klem of beugel opnieuw. Als laatste moeten de accuklemmen weer vastgezet worden op de min- en pluspool en voilà, uw auto kan weer gestart worden!

 

Accu vervangen van een boot

Je vindt accu’s niet alleen in auto’s terug, maar ook in boten. Heeft u wel eens de accu van uw auto vervangen, dan kunt u die van een boot ook doen. Dit proces is namelijk nagenoeg hetzelfde. Het is bekend dat een accu na ongeveer 6 jaar kapot kan gaan. U zult merken wanneer dit bijna het geval is. Uw boot start een stuk moeizamer wanneer de accu bijna leeg of kapot is. Vaak denkt men dat de accu kapot gaat doordat deze ouder wordt. Hoewel dit deels waar is komt dit meestal door inactiviteit. Vooral in de winter komt het vaak voor dat de accu vervangen moet worden. Omdat het winter is zal de boot niet gebruikt worden. Hierdoor raakt de accu langzaam leeg en dit resulteert in beschadiging.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen helpen u enorm door zonne-energie om te zetten in stroom. Hierdoor houdt u uw energierekening laag! Tegenwoordig vangen zonnepanelen al de kleinste lichtstralen op, zelfs als het bewolkt is. Bent u milieubewust, dan is het sterk aan te raden om zonnepanelen aan te schaffen.

 

Accu’s kopen bij 123Waldo.nl

Bij 123Waldo bent u op het juiste adres als u accu’s voor uw auto of boot zoekt. Ook bieden wij speciale accu’s aan die u kunt aansluiten op uw zonnepanelen. Service staat bij ons voorop. Daarom doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Heeft u een bestelling gedaan, dan is deze makkelijk te volgen met een Track & Trace code. Niet tevreden met het product? U heeft 30 dagen de tijd om het product te retourneren. 123Waldo.nl is een webshop, maar voor vragen of advies zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Ook kunt u met ons chatten of ons een mailtje sturen.